Η επιτυχής παρακολούθηση του κύκλου μαθημάτων μας εγγυάται τη σωστή εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας και την επιτυχία σε όλα τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας που απονέμονται από τους μεγαλύτερους πιστοποιημένους εξεταστικούς φορείς.

  • Βασική φιλοσοφία μας είναι η εκμάθηση των Αγγλικών μέσα από μια μεθοδική, δημιουργική και ευχάριστη διαδικασία που εμπνέει τους μαθητές να μελετήσουν, να ακούσουν και να επικοινωνήσουν μέσω αυτής. Η διάρκεια στα μαθήματα αγγλικών για παιδιά ποικίλλει από 80 έως 120 διδακτικές ώρες το χρόνο με τρεις, τέσσερις ή έξι ώρες την εβδομάδα ανάλογα με το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο κάθε μαθητής.

  • Η φοιτητική ζωή είναι μια περίοδος ιδανική για τον εμπλουτισμό γνώσεων κάθε είδους. Με τα προγράμματα μας οι ενδιαφερόμενοι έχουν ξεχωριστή αντιμετώπιση με ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για την ηλικία και για το ιδιόρρυθμο πρόγραμμά τους.

  • Τα Αγγλικά αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η γνώση τους θεωρείται άτυπα υποχρεωτική και πολλές φορές συναντάμε περισσότερες αγγλικές λέξεις από ότι φανταζόμαστε. Ποτέ δεν είναι αργά να αρχίσει ή να συνεχίσει ένας ενήλικας την ξένη γλώσσα. Με ένα ειδικά διαμορφωμένο κατατακτήριο τεστ θα εγγραφείτε στο τμήμα που σας ταιριάζει και θα αποκτήσετε κι εσείς το πτυχίο σας.

  • Στα μαθήματα Proficiency ακολουθούμε συγκεκριμένη μεθοδολογία ώστε οι σπουδαστές να συμμετέχουν ενεργά στην τάξη, να εμπλουτίζουν το λεξιλόγιο τους και να επικοινωνούν άρτια σε γραπτό και προφορικό επίπεδο. Με τις σωστές μεθόδους διδασκαλίας και εκπαίδευσης, η επιτυχία στις εξετάσεις είναι δεδομένη!

  • Η περίοδος προετοιμασίας IELTS εξαρτάται από το επίπεδο Αγγλικών του κάθε σπουδαστή. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι το επίπεδο αγγλικών του IELTS είναι περίπου σε αυτό του Proficiency, οι υποψήφιοι που είναι κάτοχοί του δεν θα χρειαστούν περισσότερο από μερικές εβδομάδες προετοιμασίας.

  • Τα τμήματα TOEIC είναι ολιγομελή και ευέλικτα στα ωράρια των σπουδαστών μας ενώ ταυτόχρονα προσαρμόζονται στις εργασιακές τους ανάγκες. Στόχος μας είναι να αντιμετωπίζεται ο κάθε ένας σπουδαστής σαν μια μονάδα με διαφορετικά δυνατά σημεία και αδυναμίες. Έτσι κάθε μαθητής κατορθώνει να φτάσει το δυνητικά υψηλότερο δυνατό σκορ.

  • Η γνώση δεν χτίζει μόνο το βιογραφικό σας, αλλά και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Εστιάζουμε στην τελειοποίηση της Αγγλικής γλώσσας, αλλά και στην ειδική επαγγελματική φρασεολογία και ορολογία που είναι όλο και περισσότερο απαραίτητη. Το κάθε εξειδικευμένο πρόγραμμα μας προσαρμόζεται ανάλογα με το χώρο στον οποίο δραστηριοποιείται το στέλεχος κάθε εταιρείας.

Καθηγητές Αγγλικών

Πέννυ Γιαννακοπούλου

Πόπη Τακτικού

Άννα Κεμενίδη

Τα πτυχία των Αγγλικών

Είναι σημαντικό για την επιλογή και την προετοιμασία ενός διπλώματος Αγγλικών να λαμβάνονται υπόψη, ανάμεσα σε άλλα, και οι ανάγκες των μαθητών, ώστε να γίνεται σωστός προγραμματισμός και να επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρωταρχικός σκοπός μας είναι η σωστή εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας και αμέσως μετά η πιστοποίησή της.

Τα σημαντικότερα πανεπιστήμια Αγγλικής Φιλολογίας στο κόσμο δημιούργησαν τα πτυχία που σε εμάς σήμερα είναι γνωστά ως: Lower, Proficiency, IELTS, TOEIC. Υπάρχουν και άλλα πτυχία τα οποία αφορούν σε μικρότερα επίπεδα όπως το Pre – Lower  και το Basic τα οποία πιστοποιούν βασική και προκαταρκτική γνώση των Αγγλικών.

Stars 1, Stars 2, Beginners, Elementary, Basic

Κάθε χρόνο χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα συµµετέχουν στις εξετάσεις Europalso για την απόκτηση των διπλωµάτων STARS 1 – STARS 2 – BEGINNERS – ELEMENTARY – BASIC. Ξεκινώντας από το επίπεδο της Junior B τάξης, με το STARS 1, τα παιδιά μέχρι την D’ class με το BASIC, έχουν την ευκαιρία να συµµετέχουν σε μία διαδικασία έγκυρης αξιολόγησης των γνώσεων που αποκόµισαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Pre-Lower, Lower, Advanced, Profeciency

To ESB (English Speaking Board) είναι ένας από τους μεγαλύτερους πιστοποιημένους εξεταστικούς φορείς της Μεγάλης Βρετανίας, διαπιστευμένος από την αρμόδια αρχή της Αγγλίας (Ofqual). Με 64 χρόνια εμπειρίας (ιδρύθηκε το 1953), έχει σήμερα εξελιχθεί σε έναν διεθνή οργανισμό που δραστηριοποιείται εκτεταμένα εκτός από τη Μεγάλη Βρετανία, στην Ευρώπη και στην Άπω Ανατολή. Πιστοποιημένο απότο Α.Σ.Ε.Π. και προτεινόμενο από UCAS.

Pre-Lower, Lower, Advanced, Profeciency

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να περιγράψει κανείς ένα σπουδαίο Πανεπιστήμιο: πτυχιακά προγράμματα που έχουν λάβει υψηλές αξιολογήσεις, βιβλιοθήκες, εργαστήρια, ερευνητικές εγκαταστάσεις και διεθνώς διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό. Το Πανεπιστήμιο του Michigan, που χαρακτηρίζεται από όλα τα ανωτέρω, σταθερά κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα δημόσια πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Pre-Lower, Lower, Advanced, Profeciency

Οι εξετάσεις Cambridge English είναι γνωστές παγκοσμίως και αναγνωρίζονται από σχολεία, πανεπιστήμια αλλά και από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα σε όλο τον αγγλόφωνο κόσμο. Η επιτυχία σε εξετάσεις Cambridge English παρέχει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό που αποδεικνύει το επίπεδό σας στην αγγλική γλώσσα.

IELTS

Τo IELTS είναι ένα τεστ το οποίο πιστοποιεί το επίπεδο γνώσης Αγγλικών που βρίσκεται ο εξεταζόμενος και έχει δύο τύπους: To ACADEMIC module δίδεται από υποψηφίους για προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές ή για επαγγελματίες πτυχιούχους ανωτάτων σχολών. Το GENERAL Training module ζητείται σπανιότερα, ιδίως για μετανάστευση σε Αυστραλία και Καναδά. Επίσης ζητείται για δευτεροβάθμια εκπαίδευση και σχολές επαγγελματικής κατάρτισης στο εξωτερικό. Η εξέταση γίνεται γραπτώς και έχει 4 ενότητες : Reading, Listening, Speaking, Writing.

TOEIC

Το TOEIC με περισσότερους από 5 εκατομμύρια υποψήφιους σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο, πιστοποιεί την γνώση της Αγγλικής γλώσσας, με τη συχνή διεξαγωγή εξετάσεων, και είναι το πιο ευέλικτο τεστ στην Ελλάδα. Το TOEIC αναγνωρίζεται ως έγκυρο πιστοποιητικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας από το ΑΣΕΠ, από Ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια καθώς και απο τις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Θέλετε να μάθετε την Αγγλική γλώσσα σωστά; Ξεκινήστε τώρα!