Εγγυόμαστε την σωστή εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας και την επιτυχία στα διπλώματα γαλλικών ύστερα από γραπτές και προφορικές εξετάσεις.

Το κέντρο ξένων γλωσσών Πέννυ Γιαννακοπούλου προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκμάθησης Γαλλικών, ξεκινώντας από το έτος μύησης για τα μικρά παιδιά και συνεχίζοντας με το πρόγραμμα ενηλίκων. Από τα πρώτα στάδια εκμάθησης, οι μαθητές έρχονται άμεσα σε επαφή με τη σωστή χρήση της γλώσσας, υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους, με επεξηγήσεις στα Γαλλικά και στα Ελληνικά, ενώ σε πιο προχωρημένα στάδια η επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά στα Γαλλικά!

Εστιάζουμε στους τομείς τόσο της προφορικής κατανόησης και έκφρασης, όσο και της γραπτής επικοινωνίας, με τη χρήση εξειδικευμένης μεθοδολογίας. Οι καθηγητές μας, καθοδηγούν τους σπουδαστές στην απόκτηση ενός ή περισσοτέρων διπλωμάτων γαλλικών που απονέμονται από το Γαλλικό Ινστιτούτο ή το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης και ταυτόχρονα τους ανοίγουν τις πόρτες για επαγγελματικές ευκαιρίες στο εξωτερικό.

Καθηγητές Γαλλικών

Πόπη Τακτικού

Τα πτυχία των Γαλλικών

Τα διπλώματα Γαλλικών που αναγνωρίζονται στην Ελλάδα, τη Γαλλία και διεθνώς, χωρίζονται σε τρία γενικά επίπεδα: το βασικό επίπεδο (A1-Α2) που προσφέρει τη δυνατότητα χειρισμού της γλώσσας, το μεσαίο επίπεδο (B1-B2) που προσφέρει μία αυξημένη ικανότητα έκφρασης στα Γαλλικά και το προχωρημένο (C1-C2) που αποτελεί διαβατήριο για πανεπιστημιακές σπουδές.

Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών

Όλα τα διπλώματα Γαλλικών εξετάζουν τέσσερις σημαντικές γλωσσικές δεξιότητες, την προφορική κατανόηση, τη γραπτή κατανόηση, τη γραπτή έκφραση και την προφορική έκφραση. Τα επίπεδα είναι  Delf A1-A2, Delf B1-B2 και Dalf C1-C2 που είναι και τα πιο προχωρημένα επίπεδα.

Πανεπιστήμιο Σορβόννης

Αναμφίβολα μιλάμε για ένα από τα σημαντικότερα πανεπιστήμια τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης  ανέλαβε και εξέλιξε την εκμάθηση και διάδοση της γαλλικής γλώσσας εκτός συνόρων. Τα διπλώματα Sorbonne B1, Sorbonne B2, Sorbonne I – C1 και Sorbonne II – C2 χορηγούνται από το Πανεπιστήμιο Sorbonne του Παρισιού και πιστοποιούν τις γνώσεις των υποψηφίων.

Θέλετε να μάθετε την Γαλλική γλώσσα σωστά; Ξεκινήστε τώρα!